Despre Noi

Actuala unitatea scolară, Liceul Tehnologic “TRAIAN VUIA ” Tăuții Măgherăuș, este rezultată prin comasarea Școlii Gimnaziale Nistru, Școlii Gimnaziale Băița, Școlii Primare Bozânta Mare, Școlii Primare Merișor și Școlii Primare Bușag.

Liceu relativ tânăr, pune în centrul atenției interesul elevului și o activitate de calitate în pregătirea acestuia .

Liceul Tehnologic “ TRAIAN VUIA”, este situat în Tăuții Măgherăuș, deserveşteaproximativ 10 localităţi din zona Maramures, regiunea Nord-Vest. Oferă servicii educaţionale de formare iniţială prin grădinițele existente, școlile primare și gimnaziale și liceu tehnologic, învăţământ de zi. Domeniile de pregătire sunt: electric, oferind nivelul patru de calificare în meseria de tehnician electrotehnist la absolvire și operator pe mașini cu comandă numerică.

Liceul are o evoluţie ascendentă recunoscută de agenţii economici, comunitatea locală şi nu în ultimul rând, de unităţile de învăţământ din zona N-V.

În anul şcolar 2015-2016 Liceul Tehnologic“ TRAIAN VUIA”, asigură pregătirea unui număr de  700 elevi, cu vârste cuprinse  între 2-19 ani care provin din diferite localități ale judeţului. 

Cursurile se desfasoara pe dimineata.

Există la nivelul unității de învățământ un plan de modernizare al unitatii şcolare pe 3 – 5 ani, reactualizat în urma câştigării finanţării Phare,  care a cuprins repararea şi modernizarea infrastructurii, a clădirii, instalarea unei reţele de calculatoare.

Unitatea noastră de învățământ dispune de un parc auto format din 4 microbuse școlare și un autobus destinat transportului elevilor.

Spaţii şcolare sunt corespunzătoare, dotate cu mobilier școlar foarte bun, toate categoriile de mijloace de invatamant  pentru toate disciplinele de învățământ, precum şi tehnologie informatică și de comunicaţii conectate la internet.

Școala dispune de un Centru de Documentare și Informare, fond de carte adecvat nivelurilor de învaţamant şi sistem de evidenţa pentru fluxurile de cititori, sala de gimnastica, dotata cu aparatura de specialitate.

Sari la conținut